Llíria mostra la seua informació turística a través d’un tòtem digital

La ciutat promociona els seus recursos a través d’este projecte de smart city

La Mancomunitat del Camp de Túria està duent a terme el seu pla de dinamització turística comarcal, mitjançant la instal·lació de tòtems informatius 24h en cadascun dels seus municipis, amb la intenció de donar a conéixer a les persones usuàries els punts d’interés turístic més rellevants, així com millorar la identitat patrimonial de la zona.

Segons ha explicat l’edil de Turisme de Llíria, Paco García, “esta és una de les accions que estava contemplada en les iniciatives d’innovació previstes en el Pla de Dinamització i Governança Turística, una proposta que està finançada a través del Patronat Provincial de València Turisme, Turisme Comunitat Valenciana i els ajuntaments integrants de la Mancomunitat”.

El nou tòtem informatiu instal·lat a Llíria, s’ha situat al costat d’un dels monuments més rellevants de la Hispània romana, el Santuari Oracular i Termes Romanes de Mura, on el visitant pot consultar l’oferta turística de la ciutat i les seues activitats més rellevants.

Estes pantalles LED permeten oferir informació actualitzada dels atractius de Llíria i la seua comarca. A més, actualment es mostren vídeos que promocionen el patrimoni de cada localitat.

García ha assenyalat que Llíria “es prepara per a ampliar la seua oferta de turisme intel·ligent, amb un nou projecte que té per objecte desenvolupar una sèrie d’iniciatives que convertisquen a la capital del Camp de Túria com a Destinació Turística Intel·ligent, adaptant la demanda a les noves tecnologies i creant noves infraestructures intel·ligents i intuïtives que permeten als turistes conéixer en qualsevol moment del dia tota la informació turística”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà