Axí és el nou Centre Cívic de Bétera

Galeria 6 Fotos

La inauguració està prevista el mes de febrer

En poc més d’un mes el Centre Cívic de Bétera serà una realitat. La construcció de l’edifici, amb més de 700 metres quadrats, està ja en la fase de rematades finals amb un 98% de les obres executades.

Així ho ha confirmat hui l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor d’Urbanitzacions, Carlos Abad, en una visita d’obra que ha estat encapçalada per l’arquitecte del projecte qui ha dirigit la visita per totes les instal·lacions.
Tal com ha afirmat l’Alcaldessa de Bétera “aquest nou espai suposa una millora substancial per als veïns i veïnes, acostem l’administració local, els facilitem els tràmits administratius i a més sumem una instal·lació municipal més per a la nostra població on realitzar activitats lúdiques, saludables, culturals i d’oci”.

Un espai obert a la ciutadania que permetrà al Consistori oferir un servei públic, pròxim i de qualitat. Ja que Bétera està en continu auge poblacional i en qüestió de quatre anys ha donat un important gir demogràfic arribant a sobrepassar ja els 27.500 habitants. “Cada vegada comptem amb major població en les zones residencials fora del nucli urbà i és necessari donar-los servei a tots i totes sense distinció”, ha afirmat el regidor d’Urbanitzacions.

Ultimant les obres
Durant la visita s’han anat coneixent, in situ, totes les particularitats dels diferents edificis que conformen aquest complex administratiu així com l’avanç de les obres que continuen a bon ritme per a la pròxima obertura del Centre que es preveu durant el mes de febrer.

El centre està concebut com un parc multifuncional enjardinat, amb espais i edificis aïllats, autoproveïts energèticament, dissenyats per a la reunió, convivència i gaudi dels veïns i veïnes.

Un espai pensat des d’una arquitectura respectuosa amb l’entorn i la regeneració urbana de la zona que acull instal·lacions pròpies de l’administració local, biblioteca/mediateca pública, sales de reunions, sales d’estudi, un centre social i una reguarda per a la Policia Local.

Més activitats
A més el Centre Cívic compta amb un espai polivalent i multiusos, a mode de sala d’actes, que s’utilitzarà atenent la naturalesa de l’activitat proposada i que permetrà la posada en marxa d’activitats i tallers tant saludables, culturals, d’oci i recreatius.

Al seu torn, l’espai exterior també compta amb múltiples possibilitats, des de zones d’esbarjo i esplai al costat d’espais enjardinats fins a graderies per a activitats a l’aire lliure com cinema d’estiu o teatre entre moltes més activitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà