Riba-roja impulsa una nova ronda que connectarà l’entrada a la zona nord

L’alcalde es reunix amb la diputada de Carreteres i confirmen l’inici d’obres de les CV-370 en febrer

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha informat que l’Ajuntament de Riba-roja de Túria iniciarà l’estudi de la nova Ronda CV336 que connectarà l’entrada del municipi per la CV370 procedent de Manises a la rotonda de la zona nord que connecta amb els municipis de l’Eliana, Sant Antoni de Benágeber i La Pobla de Vallbona.

L’objectiu d’eixa nova ronda és desviar el flux de trànsit actual que supera els 5.000 vehicles per dia, reduir les retencions en hores punta i a més d’incrementar la seguretat viària, millorar l’accés als centres educatius pròxims.

L’anunci l’ha fet després de la seua trobada amb la diputada provincial d’àrea de Carreteres Reme Mazzolari que ha titllat de “molt positiva i fructífer” i a qui ha agraït “la col·laboració continuista que ha de seguir per a oferir un bon servici de carreteres i accessos als nostres veïns”.

En eixa mateixa reunió s’ha confirmat l’inici de les obres de la CV370 que donen accés al bypass de Manises per a el mes vinent de febrer i que representen una “aposta personal de fa molts anys per a reduir la sinistralitat i les retencions” ha explicat Raga.

En concret, l’obra contempla el desdoblament dels carrils de la també coneguda com a ‘Via Parc del Túria’ que comptabilitza diàriament més de 25.000 vehicles entre Manises i Riba-roja. La col·laboració entre Diputació i l’Ajuntament des del 2016 donarà inici a l’última fase durant el mes de febrer i tindrà una duració de prop de 15 mesos.

L’alcalde ha subratllat el caràcter “transformador” dels diferents projectes en marxa per a “adaptar-se a la nova realitat del nostre municipi i per a oferir més seguretat i una xarxa que canalitze el trànsit de manera més eficaç i sostenible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà