Bétera instal·la càmeres en l’Albereda i l’Auditori

Permetran tindre un registre de turistes i visitants de manera anònima 

Bétera compta ja amb tres càmeres operatives que permeten comptar persones, de manera anònima, en espais de pública concurrència com són l’Albereda Escultor Ramón Inglés i l’Auditori de la Casa de la Cultura. Una eina més per a promoure el turisme en el municipi que s’ha implementat gràcies a la regidoria de Turisme a través d’una subvenció de Smart Cities 2023 de la Diputació de València.

L’objectiu, assenyala l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, “és aprofundir en el coneixement del turista que visita Bétera i implementar accions turístiques atractives als visitants posant en valor el nostre municipi”.

Segons María Benimeli, regidora de Turisme “aquesta és un avantatge que ens facilitarà i millorarà la presa de decisions entorn a les polítiques turístiques per a continuar millorant així la planificació de les accions i tenint una major capacitat de gestionar de manera més eficient el flux de visitants“.

En una primera fase, s’han instal·lat tres càmeres. Una a l’Auditori, donada la gran afluència de públic que rep pels múltiples events que es realitzen i les altres dos en l’Albereda, un dels enclavaments referents i que més esdeveniments acull. “Sobretot en moments de l’any com les nostres Festes d’Agost en les quals rebem nombrosos turistes”, ha destacat la regidora de Turisme.

Durant aquest any s’emportarà a cap una segona fase, dins del pla Smart Cities 2024, que inclourà la col·locació de diverses càmeres més en diferents punts del municipi.

En eixe sentit, aquestes càmeres permetran tindre un registre de turistes i visitants més exhaustiu, sempre de manera anònima, que se suma al que ja es duu a terme en les visites guiades que anualment organitza l’àrea de Turisme i Patrimoni.

L’àrea de Seguretat Ciutadana, també es beneficiarà dels avantatges de la instal·lació d’aquestes càmeres que s’utilitzaran per a vigilància i control del trànsit el que permetrà a la Policia Local conéixer l’estat de la mobilitat en aquestes zones així com actuar davant situacions de massificació i emergències.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà