L’Hort de les Alfàbegues obri les seues portes

hort de les alfabegues

Bétera organitza els dies 11, 18 i 25 de juliol i 1 d’agost les visites

A poc més d’un mes de celebrar les seues festes en honor a la Mare de Déu d’Agost del 12 al 22 d’agost, Bétera ha posat en marxa les seues visites guiades a l’Hort de les Alfàbegues. Així ho ha anunciat hui l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de la regidora de Turisme, María Benimeli en una visita prèvia.

Des de hui, el Consistori, a través de l’àrea de Turisme, ha obert les inscripcions per a donar a conéixer la història i la tradició d’aquestes Festes a través de les seues emblemàtiques Alfàbegues en un recorregut pel seu sembra, el seu cultiu i la seua cura.

D’aquesta manera, els dijous 11, 18 i 25 de juliol i 1 d’agost Bétera rebrà la visita de veïns i veïnes del municipi però principalment de localitats pròximes perquè gaudisquen de la mà del Mestre Alfabeguer, Ramón Asensi, d’un recorregut per la història d’aquestes plantes que compten amb altures de rècord guiness.

Les visites, que són gratuïtes, es realitzaran en horari de 10 a 11 hores i estaran obertes al públic fins a completar l’aforament de 20 participants, sent aquesta una activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Per a accedir gratuïtament a aquestes visites els interessats i interessades han d’inscriure’s prèviament en el mail auxiliar.turismo@betera.es.

“Giren les vistes a aquest espai que ja desprén la característica “aroma de somni”. Amb l’arribada del mes de juliol obrim les portes del nostre Hort per a donar a conéixer la majestuositat de nostres alfàbegues que eixiran en la Rodà el dia 15 d’agost. Unes visites que cada any posem en marxa amb major il·lusió i que indiquen que ja s’aproximen les nostres benvolgudes festes”, ha destacat Elia Verdevío.

“Sens dubte, les nostres Festes són el millor ingredient per a fomentar el nostre turisme. Les alfàbegues, com a icona inconfusible de Bétera, són la mostra del passat, del present i del futur del nostre municipi. El millor reclam per a convidar a tothom a participar d’aquestes festes úniques carregades de tradició, devoció i sentiment”, ha manifestat María Benimeli.

cartel betera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà