La Policia Local recull tres aus protegides en quinze dies

Els agents de Bétera han  recuperat un falciot, un xoriguer i un mussolet durant el mes de juliol

Els agents de la La Policia Local de Bétera ha recuperat en quinze dies un falciot o corbellot, un xoriguer i un mussolet gràcies a la cooperació dels veïns El Centre de Recuperació de Fauna del Saler es fa càrrec de les tres aus protegides.  Des del mes d’abril la Policia Local de Bétera ha rescatat un total de set pardals.

Durant el que portem de mes de juliol la Policia Local de Bétera ha recuperat un falciot o corbellot, un xoriguer i un mussolet gràcies a la cooperació dels veïns. Concretament el xicotet mussol i el falciot foren portats a les dependències policials pels ciutadans que se’ls van trobar.

En el cas del xoriguer la Policia Local acudí al lloc on es trobava l’ocell després d’un avís.

Tots tres animals foren traslladats al Centre de Recuperació de Fauna de la Granja del Saler per un tècnic de la  institució de la Generalitat.

El procés de cria de les aus a les muntanyes, barrancs i zones boscoses propicia que molts pardals joves –sobre tot rapinyaires– caiguen del niu o patisquen ferides en el seu procés d’aprenentatge del vol.

Des del mes d’abril la policia ha rescatat set aus: un paput, un xoriguer, dos falciots, un mussol i un xot i ha recuperat un titot reial que s’havia escapat d’un corral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà