Lola Caballero (CN SOS Bétera), campiona d’Espanya i rècord en la modalitat supersocorrista

Lola Caballero CN SOS Bétera

Ha obtingut també una medalla de plata i dos de bronze

Lola Caballero Fuset, del Club Natació SOS Bétera, s’ha proclamat este cap de setmana campiona d’Espanya, amb récord nacional (200m. supersocorrista), a més d’obtindre una medalla de plata (100m. socorrista) i dos de bronze (100m. combinada salvament i 100m. remolcament de maniquí amb aletes) al Campionat d’Espanya d’Hivern celebrat a Elx.

Un gran èxit al qual se suma el dels juvenils Guillem Arnal i Arnau de la Cuadra, que han obtingut la medalla de bronze en llançament de corda.

Guillem i Arnau CN SOS Bétera

La XXXV edició del Campionat d’Espanya Juvenil, Junior i Absolut d’hivern de Salvament i Socorrisme ha reunit en la Piscina Municipal Esperanza Lag d’ Elx (Alacant) 380 socorristes, 117 de categoria absoluta, 137 de la júnior i 126 juvenils, que provenen d’ onze comunitats autònomes.

La representació femenina del Club Natació SOS Bétera estava formada per Aitana de la Cuadra, Mar de la Cuadra, Alejandra Campos, Andrea Sanfeliu, Clara Zarzoso i Lola Caballero, i la masculina per Guillem Arnal, Arnau de la Cuadra, Jorge Camacho, Víctor Cebrián, Daniel Rodes i Borja Fabregat, acompanyats del seu entrenador, Miguel Sinisterra.

Altres resultats destacats per al CN SOS Bétera han sigut els següents, que entren dins dels 6 millors de tot Espanya:

  • Mar de la Cuadra i Aitana de la Cuadra: 5é en llançament de corda absolut.
  • Lola Caballero: 4ª en remolcament de maniquí junior.
  • Equip Júnior (Lola Caballero, Alejandra Campos, Andrea Sanfeliu i Clara Zarzoso):
    5é en 4x25m remolcament de maniquí.
  • Borja Fabregat Aloy: 6é en 200m supersocorrista absolut i 6é en 100m. remolcament de maniquí amb aletes.
  • Jorge Camacho: 6é en 200m. Supersocorrista sub-20.
  • Equip mixt absolut (Víctor Cebrián, Borja Aloy, Lola Caballero i Andrea Sanfeliu): 6é
    en 4×50 relleu socorrista.
  • Equip Júnior femení: 4t lloc a la general.

El Club ha celebrat els resultats obtinguts: “estem molt orgullosos del nostres medallistes i volem donar l’enhorabona als nostres participants pels seus èxits, especialment en uns moments tan complicats per a tots els nostres esportistes, ja que els entrenaments per a les competicions s’han vist reduïts, inclús paralitzats en alguns moments. També volem destacar l’esforç de tot l’equip, tècnics i familiars, que són un gran recolçament per als nadadors”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà