Bétera rep a Héctor Catalá

Bétera hector català

L’esportista és membre del club local Triatló CEA Bétera i entrena en les instal·lacions municipals

“Bétera viu l’esport” és l’ensenya de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bétera, un lema que s’ha fet més que patent durant la rebuda que el Consistori li ha fet a l’esportista paralímpic, Héctor Catalá, per la seua recent medalla de plata en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

El Saló de Plens del Castell ha congregat a familiars d’Héctor i nombrosos membres del CEA Bétera així com també a l’Alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, a la regidora d’Esport del mateix Ajuntament, Inmaculada Bartual i a membres de la Corporació municipal beterana, els qui no s’han volgut perdre aquest acte homenatge a l’esportista del CEA Bétera.

L’acte ha donat inici amb un xicotet vídeo que mostrava a la perfecció la gran faena prèvia que Héctor ha realitzat fins a arribar als Jocs així com la seua entrada a meta i la calorosa rebuda de familiars i amics a la seua arribada a València.

Durant el seu discurs, l’Alcaldessa de Bétera, ha posat en valor el gran esforç, dedicació i perseverança d’Héctor recordant la marató online que va fer des de la seua casa en plena pandèmia “tire la vista arrere i recorde perfectament com te les vas enginyar per a continuar entrenant a casa amb una cinta, un rodillo i una piscina montable, amb això ens vas demostrar, una vegada més, que si un vol, pot”.

L’acte ha continuat amb el lliurament d’un pergamí a Héctor que li recordarà per sempre que Bétera també és la seua casa. “Estic dividit però sent a tots dos Ajuntaments, el de Serra i el de Bétera, al meu costat”, ha assenyalat Héctor Catalá, qui a més ha tingut paraules d’agraïment per a tots, però sobretot, per a Toñi, Rosario i Paco treballadors municipals del Poliesportiu que han compartit amb ell les seues llargues jornades en les nostres instal·lacions esportives municipals.

Héctor Catalá també ha volgut correspondre al poble de Bétera i li ha regalat al municipi el mallot amb el qual es va convertir en Campió del Món 2019 a Lausana i que el va portar a ser seleccionat per a aquests Jocs Paralímpics.

Al seu torn, l’Ajuntament de Bétera també ha volgut que el paratriatleta deixara unes línies i rubricara el llibre de signatures consistorial.

Dos Ajuntaments units per un gran esportista

Héctor és natural de la localitat veïna de Serra però forma part del club local Triatló CEA Bétera amb el qual competeix i amb el qual entrena en les instal·lacions esportives de Bétera. “Compartim esportista i això ha unit d’una manera especial a tots dos Ajuntaments. El nostre treball amb l’esport, les infraestructures esportives, els nostres clubs locals i especialment, els nostres esportistes són els grans eixos de l’àrea d’Esport de Bétera” ha destacat Elia Verdevío en finalitzar l’acte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà