Bétera, eixida de la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

vuelta ciclista
FOTOS PAU TINEO/INFOTÚRIA.

Bétera acollirà el 3 de febrer la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc Sabadell que recorrerà del 2 al 6 de febrer diversos municipis de València, Alacant i Castelló. Així ho ha anunciat hui l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat del director de la Volta, Ángel Casero, la directora del Banc Sabadell de Castelló, Mireia Miravet, així com membres de l’equip de Govern i representants de penyes, equips ciclistes i clubs esportius del municipi.

El pelotó correrà per llocs com l’Albereda, la plaça Luis Reig, l’Avinguda País Valencià i Constitució, el carrer Estació i el carrer José Sáez, quatre quilòmetres de circuit urbà perquè els veïns de Bétera gaudisquen en primera persona de la segona etapa que comptarà amb un total de 172 quilòmetres.

Ángel Casero ha informat sobre els equips que participaran en aquesta carrera que obri el calendari de la temporada 2022 com INEOS, MOVISTAR, UAE, i així fins a 15 equips World Tour “a més de huit equips Continental Pro. Amb la qual cosa hi haurà quasi 170 ciclistes de més de 20 països representats a Bétera”, ha indicat.

La concentració i signatura de l’etapa començarà a partir de les 10.40 hores i fins a les 12:05 hores, temps en el qual desfilaran grans figures del ciclisme internacional que es prepararan per a l’eixida de la carrera que està prevista done començament entorn a les 12.25 hores.

elia verdevio

“Vull convidar a tots els ciclistes, aficionats, clubs esportius, penyes, equips, veïns i veïnes a viure la Festa del Ciclisme a Bétera el pròxim 3 de Febrer que omplirà la nostra Albereda de mallots de grans ciclistes professionals”, ha manifestat l’alcaldessa de Bétera.

Un dels grans compromisos de l’Ajuntament de Bétera és amb l’esport, amb els clubs i amb els esportistes, per això, aquesta Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana és tan important per al municipi. I a més aquest compromís es conjuga amb el treball que des del Consistori s’està duent a terme per a promocionar Bétera, donar-la a conéixer i així ajudar a revitalitzar el seu teixit empresarial.

“Apostem per grans esdeveniments esportius que posen en valor el nostre municipi. Conjuguem esport amb promoció turística, oferta gastronòmica i comercial perquè totes les oportunitats són bones per a donar a conéixer Bétera”, ha explicat la primera edil.

I això serà possible perquè, tal com ha indicat Ángel Casero, “la Volta es retransmet per diversos canals a 210 països. El desplegament mediàtic i el nivell internacional d’aquesta competició fan possible que siga un aparador al món”.

Una oportunitat que se li brinda a Bétera i que Elia Verdevío ha volgut agrair a l’organització de la Volta “una vegada més, gràcies per triar-nos i pensar en Bétera per a traçar aquest recorregut que travessaran grans equips i grans corredors. Un dia en què el nostre municipi vibrarà amb el ciclisme en estat pur i on els seus enamorats del ciclisme podran conéixer a fons aquesta competició” i a totes les penyes i equips ciclistes locals i als clubs esportius la seua col·laboració en aquesta Volta..

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà