La campanya ‘Rasca&Guanya’ repartirà 45.000 euros

campaña rasca y gana

Des de demà i fins al 21 de gener de 2022

L’Ajuntament de Riba-Roja ha presentat la campanya ‘Rasca&Guanya’ juntament amb l’Associació de comerciants de Riba-roja, Agrupa, que pretén incentivar el consum en el comerç minorista, tradicional i de proximitat del municipi i fer costat a les famílies durant aquesta època de compres nadalenques.

Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de comerç gestionada per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i l’Agència de Foment i Innovació Comercial (AFIC), que enguany compleix la seua segona edició a causa del bon acolliment i l’èxit que va tindre entre la població la primera vegada que es va posar en marxa.

L’alcalde Robert Raga ha agraït l’alta participació dels comerços en la campanya, 105 adherits en aquesta edició, i ha assenyalat que “comprar en Riba-roja té premi. Enguany repartirem 45.000 euros en premis amb l’objectiu d’incentivar el consum en el comerç local i il·lusionar a la els veïns i veïnes amb l’estímul que les seues compres poden veure’s premiades durant aquestes festes nadalenques”.

La vigència de la campanya va des de demà fins al pròxim 21 de gener de 2022. Cinc setmanes en les quals es repartiran pels diferents comerços de la localitat un total de 43.720 rasques, dels quals 3.720 tindran premi i el valor del qual ascendeix a 42.000 euros.

Entre les novetats destaca la inclusió d’una escala diferent de premis (20 premis de 100 euros; 200 premis de 50 euros; 500 premis de 20 euros; 1.000 premis de 10 euros i 2.000 premis de 5 euros), la rebaixa de la quantitat necessària de compra per a obtindre un rasca (de 15 a 10 euros) i un sorteig especial entre els bitllets no premiats.

D’aquesta manera, se sortejaran 3.000 euros mitjançant 10 premis de 300 euros cadascun entre els rasques no graciados que donarà als consumidors i consumidores una segona oportunitat i la llegenda de la qual indicarà: “La teua pròxima compra pot tindre premi. Gràcies per comprar en el comerç de Riba-roja”. El client podrà introduir-lo en una urna especial que tindrà l’establiment, juntament amb el tiket de compra i les seues dades personals.

El sorteig es realitzarà a l’Ajuntament de Riba-roja el pròxim 27 de gener de 2022.

Els comerços adherits seran fàcilment identificables perquè col·locaran una catifa roja i un tòtem publicitari amb la imatge de la campanya per als accessos i, a més, estaran proveïts en el seu interior d’una urna per als rasques no premiats, cartells i una guia de preguntes freqüents.

Els rasques premiats obtinguts en un establiment només es podran canviar en un altre comerç diferent. Això es fa per a millorar la mobilitat i la rotació del consum i propiciar que els ciutadans i ciutadanes coneguen i consumisquen en els diferents negocis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà