El SOS Bétera, campió del Trofeu de Nadal

sos betera

Lola Caballero bat el rècord d’Espanya en 200 metres súper socorrista

El Club Natació SOS Bétera s’ha proclamat campió de l’I Trofeu de Nadal en les categories Absoluts i Màster, en el qual Lola Cabllero va batre un nou rècord d’Espanya en la prova de 200 metres súper socorrista en categoria júnior.

En la competició organitzada per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme en la piscina de Natzaret van participar els clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Aquest primer trofeu nadalenc va servir com a primera Jornada de Lliga espanyola de clubs, per la qual cosa els temps obtinguts són aptes per a aconseguir les marques mínimes exigides per a participar en el pròxim Campionat d’Espanya de piscina, en el qual, pràcticament, tots van millorar les seues marques personals.

En el trofeu, celebrat a porta tancada pel covid, estaven inscrits més de 130 nadadors de set clubs de la Comunitat Valenciana, 29 del SOS Bétera, en categories juvenil, júnior, absolut i màster.

Des del club de Bétera han valorat el resultat de la competició i l’actitud de tots els socorristes en els entrenaments i convocatòries durant el començament de la temporada i han felicitat públicament a Lola Caballero per aquesta nova marca nacional, que la situa en l’elit de l’esport nacional i internacional.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà