El SOS Bétera acomiada la temporada en el podi en els campionats d’Espanya de platja

SOS Bétera

Or per al cadet i bronze per a infantil i júnior

Durant l’última setmana de juliol, les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absoluta del Club Natació SOS Bétera van participar en els Campionats d’Espanya de platja a les platges de Oriñón i Berria (Cantàbria). Van destacar els equips femenins cadet, campiones d’Espanya, i les infantils i les júnior, terceres, així com la nadadora Lola Caballero, campiona del Oceanwoman.

En infantil, Marta Campos es va proclamar subcampiona en la prova de nadar surf i bronze en banderes. Aitana Melitón va ser quarta en carrera amb nipper de salvament. Pel que respecta a l’equip, van ser subcampiones d’Espanya en Salvament amb tub de rescat i quartes en Relleu sprint. L’equip el completaven Laura Abraham, Dana Cova i Karen Boix.

Juan Caballero va obtindre medalla de bronze en carrera amb nipper.

En cadet, Aina Arnal es va proclamar subcampiona en Banderes i Irene Arnal va ser quarta en la prova de nadar. En la prova de relleu de Salvament amb tub de rescat van ser quartes. L’equip el completaven Aitana Pérez, Carla Molla i Sara Lorente.

En les categories juvenil i júnior, Lola Caballero es va fer amb l’or en dues proves: Ocean júnior i Carrera amb taula de salvament. També va quedar subcampiona en carrera amb ski júnior i quart a nadar. Ana Inés Ordóñez va quedar en quart lloc en el ocean juvenil.

En les proves per equips, Lola i Andrea Sanfeliu es van proclamar campiones d’Espanya en rescat amb taula júnior, així com l’equip de rescat amb tub, format per Alejandra López, Lola, Andrea i Ana.

En el relleu ocean júnior, l’equip va quedar en quart lloc, format per Marta Sanfrancisco, Andrea, Lola i Ana.

Finalment va competir l’equip de categoria absoluta, on Lola va ser campiona d’Espanya en la prova Oceanwoman i tercera amb taula de salvament, i Lola i Andrea van ser subcampiones en rescat amb taula.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà