Xavier Jorge: “Arriba la millor orquestra d’Espanya a les festes patronals de Vilamarxant” 

alcalde Xavier Jorge firma orquesta panorama

Vilamarxant es prepara per als seus dies forts del 18 al 30 d’agost

Les festes municipals estan molt prop i des de l’Ajuntament de Vilamarxant s’han preparat diferents actes i activitats. Després de tres anys sense estes celebracions a causa de les restriccions per la Covid-19, Vilamarxant es prepara per als seus dies forts del 18 al 30 d’agost. 

“Reprendre les festes patronals és una molt bona notícia. És hora de poder reunir-nos de nou i gaudir de la família i els amics als carrers. Estem treballant per arribar fins al més mínim detall perquè estes festes siguen les millors”, ha apuntat Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant. 

Entre els actes festius es troben sopars a la fresca, activitats esportives i culturals per a totes les edats, actes religiosos i ofrenes al Santíssim Crist de la Salut i Santa Caterina, actes musicals, discomòbils i orquestres.  

Enguany, des de l’alcaldia s’ha apostat per una potent proposta musical, amb la contractació de la coneguda orquestra Panorama en el seu gira Play Tour 2022. Amb 34 anys de trajectòria, la banda actuarà a Vilamarxant en la seua primera parada a la província de València dissabte 20 d’agost a partir de la 1 de la matinada a l’esplanada de l’IES Les Rodanes. 

“Tots teníem moltes ganes que tornaren les festes, però ens faltava la guinda del pastís. Ara ja podem dir que arriba Panorama, la millor orquestra d’Espanya, i estarà en les Festes Patronals de Vilamarxant. Després de tants anys de pandèmia, vull agrair a la gent del poble tot el seu esforç. Es mereixen les millors celebracions, i per això es mereixen Panorama”, ha explicat el primer edil.  

“Portar a este referent al poble ha sigut una aposta personal, i per això estic orgullós de poder disfrutar d’este espectacle dins de les festes que s’han organitzat des de l’Ajuntament”, ha afegit Jorge. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà