Lola Caballero (SOS Bétera), campiona del Món de salvament i socorrisme

lola caballero

Suma dues medalles més amb la selecció espanyola

La socorrista del Club Natació SOS Bétera, Lola Caballero, s’ha proclamat
campiona del Món en la prova de 50 metres remolque de maniquí en el Campionat del Món de Salvament i Socorrisme absolut i júnior, que s’ha celebrat del 27 de setembre al 2 d’octubre en Riccione (Itàlia), i on ha format part de la Selecció Espanyola.

A més de la medalla d’or, Lola Caballero ha aconseguit dues medalles més en piscina: bronze en 4×50 metres natació amb obstacles i en 4×50 metres relleve combinat de salvament femení.

En platja, la nadadora de Bétera va quedar en sisé lloc en la prova regna (Oceanwoman), igual que en la Carrera de taula, i octava en carrera de Ski de salvament.

Per part seua, l’acabat d’incorporar al Club Natació SOS Bétera, Pedro Almedros, s’ha proclamat subcampió del Món en la prova de banderes.

Amb un total de 14 medalles, la selecció espanyola júnior ha quedat en quart lloc del món i la selecció absoluta en sisé lloc.

Aquesta edició del Campionat de Món és la que major participació ha tingut en la història de la competició, on han participat 52 equips en categoria absoluta i 28 en la júnior.

Des del SOS Bétera han valorat que tant Lola, la primera representant del club en un Mundial, com Pedro, acabat d’incorporar “són tot un exemple per al nostre club i sobretot per a les categories més joves”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà