Llíria, Bétera, Nàquera, L’Eliana i la Pobla de Vallbona se sumen a la campanya #ComerçLocal

Posada en marxa per Unió Gremial i Plataforma del Comerç Valencià

El passat divendres 13 d’abril es va presentar la nova campanya #ComerçLocal, posada en marxa per Unió Gremial i Plataforma del Comerç Valencià a la qual s’han unit cinc municipis de la comarca del Camp de Túria, a través de les seues associacions de comerciants.

Concretament, Llíria, Bétera, Nàquera, L’Eliana i la Pobla de Vallbona se sumen a la campanya #ComerçLocal, una iniciativa que consta de més d’una vintena d’imatges dels diferents sectors i serveis d’empreses i comerços valencians. Són tendes, tallers, despatxos, obradors, i un llarg etcètera.

Així, cada una d’aquestes imatges, conté un valor propi del sector al qual fa referència que, al mateix temps, són valors i qualitats pròpies del comerç tradicional valencià. Són els valors del comerç local valencià.

El projecte consta de dues fases. D’aquesta manera, primer s’encetarà a les xarxes socials de totes les entitats que participen. Tot seguit, en una segona fase, els pobles i barris implicats s’ompliran amb les imatges citades en cartelleria de diferents formats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà