70.000 euros per a millorar la xarxa d’enllumenat públic a quatre zones de l’Eliana

Dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

L’Ajuntament de l’Eliana ha destinat 70.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles per a millorar l’enllumenat públic en diverses zones del terme municipal de l’Eliana amb dos objectius principals: la millora de la il·luminació pública existent en diverses vies i la instal·lació de lluminàries en aquells llocs que no disposaven d’elles.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat en què ha destacat que, aquest pla, ha tingut un període d’execució de tres mesos. Concretament, s’ha renovat la instal·lació de la plaça Pau i Llibertat on s’han canviat 16 fanals i s’ha millorat la fonamentació d’algun d’ells, mentre que al carrer Gloria Fuertes (Montesol) s’ha realitzat la renovació completa de 10 lluminàries. En tots dos llocs s’han instal·lat llums tipus led, per la qual cosa també s’aconsegueix millorar el grau d’il·luminació i l’eficiència energètica.

Pel que respecta a les noves instal·lacions, s’han realitzat dues actuacions diferenciades: la instal·lació de quinze columnes al carrer Antonio Machado, a la zona de Montepilar, en un tram de cinc-cents metres, realitzant l’obra civil de canalització i fonamentació de les noves columnes i la instal·lació d’un total d’onze lluminàries d’energia solar, que s’encendran gràcies a un detector de presència en el camí que uneix la Torre del Virrei amb el carrer Verge del Pilar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà