La Pobla de Vallbona acull el primer concert de Cicle comarcal Ovidi Montllor

ovidi

En un mes, recorrerà 7 municipis

Divendres 1 de maig arranca el Cicle Comarcal Ovidi Montllor amb l’actuació a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona de Toti Soler, una iniciativa que arriba ja a la seua tercera edició buscant “fer comarca” i omplir de música en valencià els pobles de la Comarca.

Així, de l’1 al 23 de juny, el cicle arribarà a set municipis de la comarca de Camp de Túria entre els que es troba la Pobla de Vallbona, Llíria, Bétera, Vilamarxant, Riba-Roja de Túria, l’Eliana i Serra. A més, el projecte compta amb el suport de la Diputació de València que subvenciona el cicle a través dels programes de l’àrea de Cultura, SARC, dedicat als projectes intermuncipals.

Les actuacions repleguen diferents estils musicals i grups com ara El diluvi i Atzembla, Gener passa per Toti Soler, Òscar Briz, Mireia Vives, Borja Penalba, el cantautor Andreu Valor i el cor de l’Eliana. Un mes de juny intens que farà que la participació de públic siga nombrosa i que convertirà els pobles del Camp de Túria en referents del panorama actual musical valencià. El pressupost total del cicle puja a més de 26.000 euros

Fent Comarca té la intenció de continuar amb la posada en marxa de polítiques actives culturals de foment de la música, a través de la celebració de concerts en viu, per incentivar la música en directe i donar suport als grups valencians que contribueixen a aportar normalitat lingüística a la música valenciana. Es tracta de fomentar la col·laboració dels diferents municipis i dinamitzar musicalment la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà