Un espai de diàleg per a familiars de persones amb malaltia mental en la Mancomunitat

Familiarmente Camp de Túria

Familiarment oferirà orientació sobre la salut mental

La Mancomunitat Camp de Túria ha creat un espai de diàleg orientat a familiars de persones amb malaltia mental que servirà com a punt de trobada i acompanyament en el procés de la malaltia. L’objectiu d’aquesta iniciativa, denominada Familiarment, és oferir informació, orientar, construir solucions i sensibilitzar sobre temes relacionats amb la Salut Mental.

Les xarrades seran conduïdes pel psicòleg del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat, Paco Jareño, i es comptarà amb la participació d’altres professionals de l’àmbit de la Salut Mental.

Aquestes trobades, que començaran el 30 de gener, tindran lloc els últims dimecres de cada mes, de 18 a 19:30h, en la seu de la Mancomunitat, a Llíria. Encara que està actuació està dirigida principalment a familiars, també pot assistir tots aquells que estiguen interessats en el tema.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa de Rehabilitació per a Persones amb Malaltia Mental posat en marxa recentment des de la Mancomunitat, i en el si de la qual s’han habilitat dos recursos d’atenció psicosocial per a persones diagnosticades amb malaltia mental a Bétera i Vilamarxant, amb un espai per a 14 usuaris de la comarca en cadascun d’ells.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.