Comença la campanya ‘Uneix-te a Comerç Actiu Camp de Túria’

Les associacions de comerç de la comarca unides com la marca Comerç Actiu

A partir d’avui comença la campanya Uneix-te a Comerç Actiu Camp de Túria, que neix de la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria i de les 17 associacions de comerç, empresaris i artesans de la comarca.

La finalitat de la campanya és donar a conèixer Comerç Actiu als comerços no associats, buscant promoure l’associacionisme i transmetre els valors d’aquesta marca.

Aquesta acció s’emmarca dins de les que ha realitzat la Mancomunitat Camp de Túria amb els comerços de la comarca, com són el lliurament de material higiènic sanitari i el finançament de la campanya “Gràcies” que es va poder veure en tanques publicitàries.

El projecte Reconstruint Territori, del Departament de Promoció econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria està finançat per Labora i neix arran de l’Acord Territorial per l’Ocupació, en el qual estan inclosos tots els agents publico privats que influeixen en el desenvolupament socioeconòmic de la comarca. Gràcies al desenvolupament del treball d’aquest projecte ha estat possible que la marca Comerç Actiu siga una realitat.

La campanya Uneix-te a Comerç Actiu, financiada per la Xarxa AFIC (Agències per al Foment de la Innovació Comercial), és un instrument a través del qual la Generalitat, en col·laboració amb l’Administració local, impulsa el procés de modernització i ordenació del comerç local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà