La Crisopa, agroecologia al Camp de Túria

La Crisopa Coop. V. és un nou projecte que inicien un grup de persones amb una consolidada experiència agrícola, moltes ganes de continuar aprenent i fent una aposta clara pel cooperativisme al voltant de l’agroecologia.

JGC

Són persones que saben i valoren el que supossa viure de la terra . És per això que fiquen en marxa este projecte en el que una peça clau és la relació directa entre productor i consumidor, entesa, esta relació no sols com un simple intercanvi comercial sinó com una sinergia enriquidora tant per uns com per als altres.

D’esta manera d’una banda el productor, el xicotet productor, fa realitat allò que més anela, que és viure treballant la terra que tant s’estima desenvolupant una activitat econòmica respetuosa amb el mediambient i les persones.

Respeta el medi minimitzant la despesa energètica per ser producte local i potenciant la biodiversitat. Respeta les persones conservant els valors culturals i tradicionals al temps que contribuix a una economia social que busca el bé comú.

D’altra banda el consumidor a més de consumir un producte molt saludable, parlem de fruites i hortalitses de temporada cultivades de forma natural sense pesticides, té accés a conèixer tot el procés per a l’obtenció d’estos apreciats productes de la terra (Biorritmes, temporades, formes de cultiu…) i té l’oportunitat de participar-hi.

 

La Crisopa venta verdura i fruita ecològica al Camp de Túria i València

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà