Rapsodes s’acomiaden després de 8 anys dalt dels escenaris

Rapsodes, grup del Camp de Túria, s'acomiada dels escenaris

8 anys després d’iniciar un intens camí pel hip hop, Rapsodes nascut al Camp de Túria i un dels grups de referència de la música en Valencià, s’acomiada de tots nosaltres amb una sorpresa amb forma de nou àlbum titulat ‘Pessics i Pessigolles’.

 

Pau Tineo

 

Ja ha passatun grapat d’anys des de que Kpoll li proposà a Andreu: “ieee fes-me una base!!”, el que va ser el punt de partida de la cançó ‘Com tu Vullgues’, i naixement del grup Rapsodes.

 

“8 anys després (de 2005) hem viscut un bon grapat d’inoblidables aventures que sempre portarem amb nosaltres: desenes de cançons, centenars de concerts, milers de kilòmetres, milions d’amics, i infinites experiències. Són incontables els bons moments que hem viscut, els viatges que hem fet, les persones que hem conegut, les suaes que ens hem pegat, i el somriures que hem rebut i hem donat” ens comenten des del grup.

 

Amb el nou horitzó per d’avant, l’Andreu Marxa a l’altra punta del món a descobrir la música de la vida en Amèrica Llatina, però tots els Rapsodes tenen clara la seva passió per la música i continuaran creant i treballant en altres projectes, que ben segur escoltareu més prompte del que penseu.

 

Des del grup han volgut enrecordar-se de tots els que els han acompanyat pel camí, “estem molt agraïts amb tots aquells que han caminat i ballat al nostre costat, a tots aquells fans que han esdevingut amics, a tots aquells músics que han esdevingut companys, a aquells periodistes que han esdevingut biògrafs, als professionals del nostre segell Mésdemil que han esdevingut família, i en definitiva, a tots els que han fet possible Rapsodes”.

 

Però no podien finalitzar tota esta etapa musical sense fer un concert de comiat ben especial. Serà l’11 de gener a les 20:30h a la sala el Loco Club de València, on ja fa uns quants anys varen presentar el seu primer àlbum “Contes per Versos”. Serà un concert intens, llarg, íntim, i ple de sorpreses, on faran un repàs a la seua història i les seues cançons de principi a fi. “Amb la llagrimeta als ulls us diguem que serà l’últim i el més especial dels concerts de Rapsodes”.

 

Aquest concert no serà l’única sorpresa, donat que també es presentarà un nou àlbum titulat “Pessics i Pessigolles” que farà un repàs a la història del grup, amb rareses i temes inèdits que mostren tota l’essència de Rapsodes. S’ha de estar molt atents perquè es publicarà un nou tema cada dia a la seua pàgina web.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà