Reunió de la Mancomunitat del Camp de Túria per coordinar les curses populars

Imatge de la reunió de la Mancomunitat.

La presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Mari Carmen Contelles, ha dialogat amb els regidors  d’Esports de les localitats de la comarca, associacions, clubs d’atletisme i directiva de l’organització de curses populars per establir les dates de les celebracions de les marxes populars que es realitzen anualment en les diferents poblacions. L’iniciativa ha tingut una bona acollida entre tots els assistents a la trobada.

Jesús Pérez

La reunió ha tingut com objectiu evitar que els pobles celebraren les curses populars en una mateixa data. Contelles ha assegurat que des de la Mancomunitat s’ha proposat als a les altres parts “treballar conjuntament per evitar aquestes duplicitats i fomentar l’assistència de públic a cada cursa”.

La presidenta ha declarat també que l’esport és un sector dinàmic que implica a més població, sent les curses populars una de les formes de promocionar els nostres pobles.  Per això, ha qualificat “d’ imprescindible” la necessitat de coordinació per buscar el benefici de tots els agents que participen; ajuntaments, clubs, associacions i la ciutadania.

A més, a la reunió s’ha creat un grup de tècnics municipals esportius dels ajuntaments de la comarca, que estudiaran la viabilitat de la realització de jocs esportius comarcals en diferents disciplines.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà