La Mancomunuitat desenvolupa un projecte d’innovació en el territori

manco

Amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació

La Mancomunitat Camp de Túria està desenvolupant un projecte d’innovació en el territori gràcies a l’Oficina d’Innovació Comarcal que col.abora amb l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), dependent de la Generalitat. Un projecte que va començar a desenvolupar-se fa unes setmanes i que ja està traçant les línies de treball.

El programa ‘Túria: Tech Transfer Project’ cerca implantar la innovació a la comarca a través de diverses accions que fomenten la transmissió d’informació sobre tecnologia i innovació.

Així, divendres passat personal tècnic de la Mancomunitat Camp de Túria encapçalat per la directora del departament de Promoció Econòmica i Ocupació, Chelo Herraéz, es va reunir amb Daniel Sáez Domingo, director d’Intel·ligència Estratègica i Competitiva de l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI) i Francisco Ricau González, responsable de l’àrea d’Informació Estratègica i Innovació Empresarial en ITI.


La reunió va versar sobre la col·laboració entre l’ITI i la Mancomunitat Camp de Túria per a desenvolupar una de les línies de treball de la subvenció concedida per l’AVI. En concret, l’institut tecnològic s’encarregarà de realitzar dos butlletin smensuals d’informació estratègica sobre modernització digital.


L’objectiu d’aquests butlletinsés el de renovar l’entorn digital de les empreses a la comarca i informar cap a on apunten les necessitats del mercat, d’una banda. I per una altra, també es realitzarà un butlletí mensual que es lliurarà a les administracions públiques on es parlarà d’innovació, casos d’èxit i desenvolupament de les tecnologies en les organitzacions.


Amés, l’acord aconseguit amb l’ITIfins a 2023 també contempla visites al seu centre demostrador situat al Parc Tecnològic de Paterna. Unes jornades de bones pràctiques que s’aniran concretant al llarg dels pròxims mesos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà