La Mancomunitat Camp de Túria aprova els nous estatuts

pleno manco

S’ha aprovat el pressupost definitiu de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat una sessió extraordinària del seu ple per a abordar entre altres qüestions l’aprovació dels nous estatuts, un document que convertirà a la Mancomunitat Camp de Túria en una mancomunitat d’àmbit comarcal.

A partir d’aquest moment, seran cadascun dels municipis els que hauran d’aprovar en els seus plenaris els nous estatuts per a poder constituir la Mancomunitat Camp de Túria de caràcter comarcal.

Posteriorment, hauran d’estar en exposició pública durant un mes i després d’aqueix període enviar els certificats de no al·legacions per a posteriorment siga enviat perquè es publique en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Un punt que es va aprovar amb majoria absoluta gràcies als vots a favor de tots els partits polítics, PSPV-PSOE, Compromís, Ciutadans, Contigo, AISAB i UPN i l’abstenció del PP.

Entre altres assumptes, també s’ha adonat del pressupost definitiu per a l’exercici 2022 i de la liquidació de les quotes definitives de l’exercici econòmic de 2021.

El ple ha començat, comés habitual, amb un minut de silenci en memòria de les dones assassinades a les mans de les seuesparelles o ex parelles i els xiquets que perden la vida a conseqüència de la violència vicària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà