Benaguasil i l’Eliana, en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació

circcuito carreras populares dipu

Torna després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia

La vint-i-tresena edició del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, que donarà inici diumenge que ve amb la celebració de la 10k Ciutat de Torrent, acollirà 12 proves, distribuïdes per altres tants municipis situats a les comarques de l’Horta, la Safor, el Camp de Túria, la Foia de Bunyol, la Plana d’Utiel-Requena, la Ribera i la Costanera.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, i el diputat d’Esports, Andrés Campos, han presentat aquest dilluns el circuit, que torna després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia pel Covid-19.

El certamen esportiu passarà per Massamagrell (21 de maig), Gandia (4 de juny), Sedaví (18 de juny), Godellla (2 de juliol), l’Eliana (30 de juliol), Setaigües (20 d’agost), Utiel (27 d’agost), Benaguasil (17 de setembre), l’Alcúdia (2 d’octubre), Xàtiva (16 d’octubre) i Cullera (6 de novembre).

La Diputació ha dotat el present circuit amb 70 trofeus i premis en metàl·lic, tant per a la classificació general absoluta com per a les diferents categories: júnior, promesa, sènior i veterà A, B i C.

Així mateix, hi ha un trofeu específic per a fomentar la participació dels clubs, reservant un específic per als equips amb major nombre d’atletes; també es donaran regals als participants que completen sis o més carreres del circuit.

El president Gaspar ha animat que “entre tots fem un esforç extra perquè el sector de les carreres populars recupere el pols després dels dos anys de pandèmia” i ha indicat que “la celebració de carreres populars necessita una espenta extra per a tornar a les xifres de participants anteriors a la pandèmia; en aqueix aspecte és vital el paper tant de la Diputació com dels propis ajuntaments amfitrions”.

El diputat d’Esports ha incidit en “el paper vertebrador que compleix el Circuit, conjuminant valors com a esport, socialització, salut i turisme” i ha destacat que “al llarg de la seua trajectòria, cada any s’han introduït noves millores que venen a nodrir aqueix segell de qualitat que ha marcat aquest certamen esportiu”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà