Nàquera cedeix un immoble a la Generalitat per a destinar-lo a una depuradora

naquera

El consistori va aprovar l’any 2021 el lliurament d’aquesta parcel·la que se situa al carrer Vendaval

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta d’una parcel·la al carrer Vendaval número 4 de Nàquera, realitzada per l’ajuntament d’aquest municipi, per a destinar-la a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Nàquera-Bonança.

A la fi de setembre de 2021, el consistori de Nàquera va aprovar la cessió d’una parcel·la de 16.468 metres quadrats de superfície per a destinar-la a la EDAR Nàquera-Bonança, han informat fonts del Govern valencià.

Ara, la Generalitat ha acceptat la cessió de l’immoble, que es troba lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa, segons ha informat la Generalitat.

L’Ajuntament de Nàquera ha assumit el compromís de procedir a l’eliminació de qualsevol obstacle que puga impedir o dificultar l’execució del projecte, així com dotar al terreny de la urbanització necessària perquè adquirisca la condició de solar.

L’immoble acceptat s’incorporarà a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic hidràulic i adscrit a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà