La Mancomuntiat mostra els serveis al comerç de la comarca

reunion agrupa

Personal tècnic del ACORD es va desplaçar fins a Riba-roja de Túria on es va mantenir una reunió de treball

La Mancomunitat Camp de Túria va realitzar esta setmana una jornada d’informació i mostra de tots els serveis amb els quals compta l’ens supramunicipal i que posa a la disposició del comerç local.

Així, el personal tècnic del ACORD es va desplaçar fins a Riba-roja de Túria on es va mantenir una reunió de treball amb els membres de l’associació de comerciants i professionals de la localitat, Agrupa. Durant aquesta, a més d’atendre i resoldre algunes de les qüestions que van plantejar les persones assistents es va explicar de manera detallada els serveis que es presten des de la Mancomunitat Camp de Túria.

Un a un es van anar desgranant els serveis gratuïts als quals poden accedir els comerços de Camp de Túria. Des del mentoring on el personal tècnic t’ajuda, t’acompanya i orienta tècnicament en la gestió i administració a pimes fins al coaching empresarial t’oferim l’oportunitat d’aconseguir la màxima eficàcia i eficiència amb optimització de recursos i consecució d’objectius.

A més, l’ajuda que podem oferir en quant al finançament i subvencions, consisteix a aconseguir els recursos econòmics al teu abast perquè el finançament és part del teu projecte. Com a coneixedors dels reptes i de les necessitats a les quals s’ha d’enfrontar el comerç impulsem la innovació en el territori cap a un futur pròsper i per això, posem a la disposició del comerç de Camp de Túria personal tècnic que orienta i aconsella sobre les solucions digitals que cada negoci necessita.

En aquest sentit, també es va donar a conèixer el Portal d’Ocupació i Empresa. Un recurs més a la disposició de les empreses de Camp de Túria. Si tens un comerç i vols que el personal tècnic t’assessore i t’ajude en el desenvolupament del teu negoci, contacta amb nosaltres en el 962798150 Ext. 2.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà