La Mancomunitat acull la segona mesa de comerç en suport al comerç local

reunion comercio

L’objectiu de la taula és ontinuar reforçant la marca Comerç Actiu

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat la Mesa de Comerç que reuneix les associacions de comerciant de la comarca, així com a la societat civil, sindicats i organitzacions especialitzades.

La cita va comptar amb la participació de les associacions de Riba-roja de Túria, Serra, Olocau, Casinos, Vilamarxant; personal tècnic de l’ajuntament de Llíria, de Pateco (Entitat especialitzada integrada en el Consell de Cambres Oficials de Comerç) i la Unió de Consumidors. La Mesa de Comerç va servir per a desgranar totes les accions que s’havien desenvolupat al costat de la marca Comerç Actiu des de l’any 2020 fins a l’actualitat. De la mateixa manera, es va avançar en noves subvencions que s’estan treballant per a continuar fent costat a dinamitzar i promocionar el comerç de proximitat.

En la reunió també es va parlar de l’esdeveniment sobre transferència d’innovació que se celebrarà el pròxim 16 de novembre en la seu de la Fundació Laboral de la Construcció a Bétera. Una trobada que servirà per a posar en contacte a la tecnologia i la innovació amb l’empresa de Camp de Túria.

Indústria, comerç i solucions digitals unides en un mateix espai. En les pròximes setmanes es donarà més informació sobre l’esdeveniment així com la forma d’inscripció i les diferents activitats que s’estan programat per a aquest dia.

La Mesa de Comerç va acordar tornar-se a reunir al setembre i a partir del DAFO elaborat per les pròpies associacions de comerç elaborar un calendari d’activitats així com distribució de tasques entre les persones implicades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà