La comarca del Camp de Túria en alerta sanitària per altes temperatures

lliria mascarillas

La Conselleria de Sanitat ha activat aquest nivell en 23 comarques de tot el territori valencià

La Conselleria de Sanitat ha declarat el nivell d’alerta sanitària per onada de calor alt i extrem en municipis de 23 comarques de la Comunitat Valenciana i anuncia que s’espera “nit tòrrida”, amb temperatures de 28 graus, en zones de L’Alcalatén.

Segons les prediccions realitzades dins del Programa de Prevenció i Atenció als Problemes de Salut Derivats de les Temperatures Extremes en la Comunitat Valenciana, s’ha declarat l’alerta en municipis de l’Alt Millars, L’Alt Palància, El Baix Maestrat, L’Alt Maestrat, El Comtat, El Racó d’Ademús i La Vall de Cofrents-Aiora.

També als Ports, La Costera, La Marina Alta, La Plana Alta, La Plana Baixa, La Plana d’Utiel-Requena, La Ribera Alta, L’Alcalatén, L’Alcoià, La Regió muntanyenca, La Foia de Bunyol, El Camp de Morvedre, L’Horta Oest, L’Horta Sud, El Camp de Túria i València, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.

A més, s’esperen nits equatorials (>25 °C) en municipis de les comarques del Baix Maestrat, La Marina Baixa, La Plana Alta i La Plana Baixa i “nit tòrrida” (>28 °C) a L’Alcalatén.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà