La Mancomunitat organitza al novembre el Innovation Transfer Day

HUB proveedores

La Fundació Laboral de la Construcció a Bétera acollirà l’esdeveniment

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en l’organització del Innovation Transfer Day. Una trobada que reunirà en la Fundació Laboral de la Construcció de Bétera, el pròxim 16 de novembre, a empresaris del comerç, la indústria i l’agricultura.

Una cita que comptarà amb la participació d’instituts tecnològics, organitzacions i entitats capaces de demostrar que la innovació està a l’abast dels motors productius de Camp de Túria. La jornada que se celebrarà en horari de demà compta amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

El programa provisional compta amb quatre I-talks d’innovació en la qual es tractaran temes tan importants per al desenvolupament de la comarca com són la digitalització de l’empresa, l’economia circular, la mobilitat sostenible i la innovació en l’agricultura.

Al mateix temps, hi haurà un espai dedicat als demostradors. Un showrrom amb la col·laboració de Inndromeda al costat dels instituts tecnològics i les universitats i amb el MiV (Mobility Innovation València). També, des de les 10:30h i fins a les 14:00h en les mateixes instal·lacions tindrà lloc la Fira del HUB de Proveïdors Digitals de Camp de Túria. Les empreses que ofereixen solucions a les necessitats digitals podran donar a conèixer els seus serveis.

A més, en l’Inspira’Tech se succeiran xarrades amb una duració de 12 minuts que desenvoluparan temes relacionats amb la innovació, la tecnologia, formes de finançament, metaverso, criptomonedas…

En les pròximes setmanes s’obrirà la forma d’inscripció i es concretaran tots els detalls del programa. Si estàs interessat a participar, estigues atent a les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria on anirem donant tots els detalls de l’esdeveniment.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà