Aquestes són les piscines on banyar-te gratis durant l’onada de calor

piscina benaguasil

La mesura estarà vigent a llarg del cap de setmana

Diversos ajuntaments de Camp de Túria han decidit prendre mesures per a fer front a l’onada de calor d’aquesta finalitat de setmana i que ja es deixa sentir a la comarca, on s’han superat hui els 40 graus a Llíria.

A causa de les altes temperatures, que s’esperen també al llarg del dissabte i el diumenge, l’Ajuntament de Riba-roja ha decidit que la piscina municipal siga gratuïta el cap de setmana i el dilluns, en ser festiu.

Els horaris de la piscina municipal seran el dissabte i diumenge la gran d’11.30 a 20 hores i la xicoteta d’11.30 a 14/16 a 20 hores.

Davant l’onada de calor i a causa de les altes temperatures la piscina del poliesportiu municipal Héctor Catalá de Serra serà gratuïta el dissabte i el diumenge fins a completar l’aforament

A Benaguasil, l’accés a les instal·lacions públiques serà lliure el dissabte degut també a les altes temperatures en horari de 10.30 a 19.30 hores.

En aquest cas, només es podran beneficiar de la mesura els usuaris de la *tarjerta esportiva i cultural, mentre que la resta d’usuaris hauran d’abonar el preu normal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà