El director general de l’IVAJ es reuneix a Llíria amb la Xarxa Jove dels municipis de la zona

Reunión IVAJ Llíria

L’objectiu de la visita era recollir les seues necessitats i impulsar noves polítiques juvenils

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Damián Martí, s’ha reunit hui a Llíria amb representants polítics dels ajuntaments i personal tècnic de la Xarxa Jove de l’IVAJ dels municipis de les comarques del Camp de Túria, Els Serrans i la Foia de Buñol. L’acte ha comptat també amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel i el regidor de Joventut, Vicent Lis.

Jesús Damián Martí ha informat que l’IVAJ destinarà 1 milió d’euros per a col•laborar amb els municipis en la contractació de personal tècnic de Joventut que estiga al costat de les persones joves i els escolten per a vore què és el que demanden. En la trobada, que pretén servir per a recollir les necessitats dels ajuntaments en tot el territori valencià, s’han abordat les perspectives de futur en polítiques juvenils i el desenvolupament de programes per a este col•lectiu.

Per part seua, el primer edil, Joanma Miguel, ha volgut agrair “el suport de l’IVAJ que ens permet impulsar activitats i programes més dinàmics perquè arriben a tota la joventut del nostre municipi”.

Igualment, el regidor Vicent Lis ha anunciat que la seua àrea, “amb la finalitat de continuar desenvolupant polítiques proactives, està treballant actualment en el projecte de creació d’un nou centre juvenil complementari a l’Espai Jove, en el qual el propi col•lectiu tinga autonomia per a realitzar les seues activitats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà