Mercadona inverteix 60 milions en la seua nau de producte fresc de Riba- roja

mercadona Riba-roja

La grandària de la nau passarà de 23.000 a 40.000 m²

Mercadona invertirà més de 60 milions d’euros per a l’optimització i modernització de la seua nau per a productes frescos del bloc logístic situat en Riba-roja.

Les obres s’iniciaran al llarg del primer semestre de 2023 amb la participació de més de 130 proveïdors d’obra que donaran ocupació a unes 800 persones durant la construcció, ha informat la companyia en un comunicat.

Els canvis previstos suposaran una millora tant dels processos i instal·lacions, com dels llocs de treball, han assenyalat les mateixes fonts.

La grandària de la nau passarà de 23.000 a 40.000 m², es milloraran les zones comunes i s’instal·larà el sistema de preparació automàtic conegut com PPG (Picking Puente Grúa), que “minimitzarà els *sobreesfueros dels treballadors”.

A més, s’instal·laran 7.500 plaques solars en la coberta de la nau que generaran el 15% del consum total elèctric del bloc.

Durant els més de dos anys que està prevista que dure la reforma d’aquesta nau de fred es recol·locarà als empleats en altres àrees de l’empresa, especialment al bloc logístic situat en Parc Sagunt, des d’on a més s’assumirà de manera temporal la producció del magatzem de Riba-roja i la del de Paterna.

La xarxa logística de *Mercadona està composta per un total de 16 blocs logístics operatius, dos emmagatzemes satèl·lits i dos magatzems reguladors.

Des d’ella, Mercadona proveeix als més de 1.600 supermercats que té tant a Espanya com a Portugal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà