Avís groc per pluges aquest dijous en tota la Comunitat Valenciana

lluvias

S’espera que el dijous es puguen acumular 20 litres per metre quadrat

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat per a aquest dijous en tota la Comunitat Valenciana l’avís groc per pluges, que poden deixar acumulats fins a 30 litres per metre quadrat en una hora, i puntualment aconseguir els 40 litres.

Per a aquest dimecres, hi ha avís groc en el litoral nord d’Alacant i el litoral sud de València per pluges que poden acumular fins a 30 litres per metre quadrat en una hora, i a l’interior de la província d’Alacant i el litoral sud per pluges de fins a 20 litres per metre quadrat en una hora.

A partir del dijous, se suma la resta de la Comunitat Valenciana a l’avís groc per pluges, ja que a l’interior sud de València a partir de la mitjanit, i a l’interior de la província de Castelló i l’interior nord de València a partir de les 10 del matí les precipitacions poden deixar 20 litres per metre quadrat en una hora.

En el litoral de Castelló i el litoral nord de València, a partir de les 10 del matí del dijous es poden acumular 30 litres per metre quadrat en una hora o 60 litres per metre quadrat en dotze hores, i a més les pluges podrien anar acompanyades de tempesta i puntualment aconseguir els 40 litres en una hora.

En el litoral nord d’Alacant i el litoral sud de València l’avís groc entra en vigor aquesta mitjanit, per pluges que poden acumular 60 litres per metre quadrat en dotze hores, que a més podrien anar acompanyades de tempesta i puntualment aconseguir els 40 litres en una hora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà