Benaguasil celebra el 9 d’octubre

Benaguasil es prepara per a la celebració del 9 d’Octubre amb un ampli ventall d’activitats culturals que arrancaran el dijous, 6 d’octubre amb una jornada sobre el 40 aniversari de la recuperació de l’autogovern valencià, a càrrec de l’associació de Juristes Valencians. L’acte començarà a les 18 hores l’Ajuntament.

Un dia després, el divendres 7 d’octubre, la UDP amb la col·laboració de l’Ajuntament ha organitzat un sopar popular per a la gent gran i posteriorment hi haurà una actuació musical, a les 20:30h en el Casal dels Majors.
Els actes de commemoració de la festa dels valencians continuaran el dissabte 8 d’octubre amb tallers infantils sobre Jaume I, jocs tradicionals i elaboració de la tradicional *mocadorà de Sant Donís, en la Plaça Major.

Finalment el 9 d’octubre els actes començaran a les 10h amb inflables per als més xicotets en l’Avinguda de Montiel. Serà a la vesprada quan a les *18h s’inaugure en la Plaça la III fase de la ruta de les poesies i a les 19h es visitarà la casa museu de ceràmica Pepe Escamilla.

Des de l’Ajuntament el regidor de Senyals d’Identitat, Stephane Soriano, ha recalcat la importància de celebrar i continuar mantenint vives les nostres tradicions i ha animat als veïns i veïnes a “participar activament en els actes programats per a mantindre la nostra aposta per la cultura i els nostres senyals d’identitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà