Miguel Serra pren el relleu de l’actual regidor de Ciudadanos com a candidat a l’alcaldia de Sant Antoni

banderas ayuntamiento san antonio

Daniel Nieto ha decidit no seguir segons el partit

Un afiliat de l’agrupació de Ciudadanos de Paterna-Sant Antoni de Benaixeve, Miguel Serra, serà el candidat de la formació taronja a l’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve, substituint a l’actual portaveu de la formació taronja en el consistori, Daniel Nieto.

L’actual regidor de Comerç, Festes i Impuls Local, es va fer amb l’acta en el 2019 encapçalant la llista de Ciudadanos, no repetirà en les pròximes eleccions de maig de 2023.

Nieto és en l’actualitat membre de l’equip de Govern tripartit gràcies al pacte post electoral entre AISAB, que ostenta l’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve, PSPV i Ciudadanos.

En aquest sentit, fonts del partit han manifestat a Infotúria.com que el portaveu del grup municipal “ha decidit no seguir i ha pres el relleu del projecte per a eleccions de 2023 Miguel Serra”.

Aquest relleu, segons apunten aquestes mateixes fonts, “és de continuació i no suposa una fractura en el municipi”.

Infotúria.com ha tractat de posar-se en contacte amb l’actual portaveu sense èxit.

El comité autonòmic de Ciudadanos en la Comunitat ha proposat també a la comarca de Camp de Túria com a candidats que encapçalaran la llista de la formació liberal en les pròximes eleccions municipals a Xavier Jorge per Vilamarxant i José Antonio *Fombuena per Llíria.

Aquests nomenaments es produeixen com a continuació del procés iniciat fa unes setmanes amb l’anunci de Fernando Giner com a candidat de Ciudadanos per a l’Ajuntament de València en els pròxims comicis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà