L’Eliana convoca les ajudes a l’escolarització i les beques de música i dansa

colegio l'eliana

El termini està obert del 13 d’octubre al 10 de novembre

L’Ajuntament de l’Eliana torna a convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l’escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa, en les quals invertirà un total de 13.550 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l’accés a l’escolarització no obligatòria dels més xicotets i les més xicotetes de l’Eliana, facilitant així l’accés a l’Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D’aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals per xiquet o xiqueta derivats de l’escolarització en Escoles infantils de l’Eliana d’Educació reglada.

Per part seua, les beques d’estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l’aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers i elianeres menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d’ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2022.

El termini per a presentar les sol·licituds per a la subvenció de les dos convocatòries s’obrirà el 13 d’octubre i finalitzarà el 10 de novembre i es podrà realitzar en el Registre General d’Entrada, a través de la Seu Electrònica o de manera presencial a l’Ajuntament. Tota la documentació sobre les dos convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l’apartat de Tràmits de la Seu.

Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o telefonar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, ha destacat la importància d’aquestes i altres ajudes per a reduir al màxim la bretxa econòmica i social, així com per a rebaixar la pressió econòmica de les famílies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà