El Comité d’Àrees Industrials se celebra a Vilamarxant per a treballar en el futur comú en Camp de Túria

poligonos manco

El CEI Túria acull la reunió que ha comptat amb una vintena de participants

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquestmatí el Comitè d’Àrees Industrials, una nova denominació que s’ha pres hui amb el vot a favor de totes les persones presents.

Una sessió que ha començatamb la benvinguda de l’alcalde de Vilamarxant i delegat d’Innovació de la Mancomunitat Camp de Túria, Xavier Jorge; i ha sigut dirigida per la directora del departament de Promoció Econòmica de l’ens supramunicipal, Chelo Herráez.

L’objectiu d’aquestes reunions és el de treballar conjuntament en el futur comú industrial a Camp de Túria. Per això, en la sessióde hui ha participat Fepeval per a desenvolupar la Llei 14/2018. El seu gerent, Diego Romà, ha parlat dels ‘Reptes i oportunitats de les empreses del Camp de Túria davant la nova llei d’àrees industrials’.

Després d’ell, ha sigut el torn de desenvolupar la dinamització del teixit empresarial del Camp de Túria a través de la creació d’una entitat de gestió i modernització (EGM) en cada àrea industrial; una ponència a càrrec del gerent d’Asocreva, Carlos Peinado.

La realitat i la posada en pràctical’ha portat el gerent de la EGM Àrea Empresarial Font del Pitxer de Paterna, Joaquín Ballester. Ha destacat la necessitat de treballar conjuntament l’administració pública i les empreses en el desenvolupament de les àrees industrials.

Aconseguir sinergies entre empreses i el networking empresarial són essencials per al creixement econòmic de les àrees industrials. El Comitè d’Àrees Industrials cerca afavorir el desenvolupament sostenible dels espais industrials de Camp de Túria.

El regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, Víctor Sanchís, ha sigut l’encarregat de clausurar la jornada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà