Educació adjudica 4,2 milions per a ampliar l’institut de Sant Antoni de Benaixeve

instituto san antonio

El Castillo del Real de Marines rep 695.000 euros

La Conselleria d’Educació ha adjudicat 74,4 milions d’euros per a construir o fer millores importants en 42 centres educatius de 18 comarques. De la inversió, es destinen 15,1 milions per a 10 actuacions en centres educatius d’Alacant; 12,3 milions d’euros, per a 10 actuacions en centres educatius de Castelló, i 47 milions d’euros, per a 17 noves actuacions de nou comarques de València.

En aquesta nova adjudicació del pla Edificant, l’últim pas és que cada actuació s’aprove en els plens municipals dels 34 ajuntaments sol·licitants. D’aquesta manera, els consistoris podran iniciar les tramitacions de les obres amb els fons econòmics destinats per la Conselleria.

Les noves actuacions inclouen la construcció de nou de la secció de l’IES Enric Valor d’Orba i del CEIP José Pedrós de Piles, així com les ampliacions de gran envergadura que es faran en el CEIP Ausiàs March d’Albalat de la Ribera i en els instituts de Betxí i Sant Antoni de Benaixeve.

Al Camp de Túria s’inverteixen 4,9 milions d’euros en dues actuacions. La de més envergadura, amb 4,2 milions d’euros d’inversió, és l’ampliació de l’institut de Sant Antoni de Benaixeve.

L’altra, amb més de 695.000 euros assignats, suposa la millora de l’eficiència energètica del col·legi Castillo del Real de Marines.

La inversió més alta, amb 9,8 milions d’euros, es concentra els col·legis Ausiàs March d’Albalat; El Pontet (Almussafes); i Sant Agustí i Doctor Alemany (Cullera).

A l’Horta Sud es destinen 8,7 milions per a millorar els col·legis Juan XXIII i el San Juan Bautista (Torrent), Jaume I (Mislata) i Mare de Déu de Vallivana (Picassent) i en l’Horta Nord, la inversió suma 6,8 milions d’euros en el col·legi San Juan de Ribera d’Alfara del Patriarca; en el Jaume I de Puçol i en La Font de Cañada de Paterna.

A la Safor es construirà de nou en una altra parcel·la el CEIP José Pedrós de Piles, amb una inversió de 6,7 milions d’euros.

Al Camp de Morvedre s’inverteixen 3,7 milions en la millora de quatre escoles de Sagunt: CEIP Maestro Tarazona, CEIP Montíber; CEIP Baladre i Cervantes.

A la Vall d’Albaida s’han assignat 3,3 milions per tal de millorar el CEIP Ausiàs March de Llutxent i el CEIP Doctor Borrás d’Alfarrasí. 

A la Costera es destinen 2,6 milions al Sanchis Guarner de Llocnou d’en Fenollet i al CEIP Los Pinos de Bicorp a la Canal de Navarrés . 

    Comentaris tancats

    Respondre

    La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà