Les obres del carrer Mariano Benlliure de l’Eliana arriben al seu equador

El pressupost ascendeix a prop de 600.000 euros

Les obres de finalització d’urbanització del carrer Mariano Benlliure, des d’Isabel la Catòlica fins a Mare Nostrum, han arribat aquest mes de desembre al seu equador. En elles, l’Ajuntament de l’Eliana invertirà un total de 587.382 euros i suposaran una transformació absoluta d’aquest carrer en Montesol que connecta amb el nucli urbà i que es trobava, fins ara, sense urbanitzar.

Les actuacions, que van arrancar a la fi del passat mes de setembre i estan previstes que finalitzen el pròxim mes de febrer, comprenen la instal·lació dels serveis necessaris per a subministrament dels veïns i veïnes (aigua, electricitat i sanejament), així com adequació de l’enllumenat públic, sistema de recollida d’aigua de pluja, zones enjardinades amb reg, l’encintat de vorades i rigoles, la pavimentació tant de voreres com de calçades i espais públics i, la instal·lació de mobiliari urbà.

Així mateix, el projecte preveu la renovació de totes les escomeses domiciliàries de serveis, tant per als habitatges existents com per a futures construccions. Finalment, s’ha aprofitat l’execució per a la renovar i re-posicionar un tram de la canonada de transport d’aigua en alta, que discorre des de l’Anell de Cavallers fins al depòsit del carrer 2 de Maig.

L’alcalde Salva Torrent ha destacat la importància d’aquesta artèria que obrirà a la circulació l’any vinent 2023.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà