El ple de la Mancomunitat aprova el Pla Estratègic Zonal i el Pla d’Inclusió

pleno manco

Han pres possessió els nous membres

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat hui per unanimitat el Pla Estratègic Zonal i el Pla d’Inclusió i Cohesió Social desenvolupat pel departament de Serveis Socials.

El pla d’actuació constitueix una eina estratègica de cohesió i foment de la inclusió social de la comarca a través de la Mancomunitat Camp de Túria i millorarà els serveis socials dels nou municipis que componen la Zona Bàsica: Gàtova, Olocau, Marines, Domenyo, Casinos, Benissanó, Serra, Loriguilla i Nàquera.

El Pla d’Inclusió proposa una reorganització en l’atenció als col·lectius vulnerables, incloent a les persones amb diversitat funcional, en el marc d’un nou mapa en desenvolupament de desigualtats socials que cree nous mecanismes d’inclusió social a nivell local.

D’altra banda, han pres possessió com a nous membres el regidor de l’Ajuntament de Nàquera, Francisco Navarro; el regidor de l’Ajuntament de Domeño, Andrés Agüera; i la nova alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera.

La sessió celebrada aquesta vesporada ha començat amb un minut de silenci per totes les víctimes de violència de gènere, tres dones en la Comunitat Valenciana que han perdut la vida en mans de les seues parelles o ex parelles i 44 en tota Espanya.

També s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Cardenal Herrera-Ceu perquè es puga celebrar el Campionat Autonòmic Universitari de Trail que es disputarà el 5 de març al costat d’una de les proves de la Carrera dels Arbres i Castells.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà