El turisme de Benaguasil debuta en Fitur

benaguasil Fitur

Promocionar el patrimoni, festes i plats típics

L’Ajuntament de Benaguasil acudeix per primera vegada a la Fira Internacional del Turisme (FITUR), que s’ha inaugurat aquest matí per a promocionar els principals atractius del municipi.

A l’esdeveniment ha acudit la regidora de Turisme, Ana Aleixandre i el regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano. Tots dos han estat durant tot el matí lliurant material promocional de Benaguasil en l’estand de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament han assenyalat la importància d’apostar i participar en Fitur, considerat com el major aparador mundial de turisme, per a promocionar la riquesa cultural, natural i històrica de Benaguasil, a més de la seua oferta gastronòmica i els seus racons més emblemàtics. “Volem convidar al món a conèixer les nostres Falles, declarades Festa d’Interès Turístic Provincial, així com les nostres festes, gastronomia, els seus recursos naturals i l’hospitalitat de la gent de Benaguasil”, ha assenyalat Aleixandre.

A més de fullets, els edils han mostrat l’oferta turística del municipi a través de codis QR, la qual cosa permet visualitzar a través de mòbils i altres dispositius interactius tots els continguts d’interès i recursos turístics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà