Últimes tram per a inscriure’s a la Carrera dels Arbres i Castells 2023

arboles y castillos

La prova es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de març

Fins al pròxim 25 de febrer els equips interessats a participar a la XIII Carrera dels Arbres i Castells 2023 podran realitzar-ho en la pàgina web https://www.runatica.com/event/xiii-carrera-arboles-y-castillos-2023

Enguany, es disputaran nou etapes entre el dissabte 4 de març i el diumenge 5 de març, per la qual cosa els equips podran estar formats per un màxim de 9 corredors/as i un mínim de 5.

La XIII edició recorrerà més de 100 quilòmetres per la comarca de Camp de Túria i es disputaran 9 etapes, amb distàncies entre els 5 quilòmetres de l’etapa més curta i els quasi 19 quilòmetres de la més llarga.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes mé sexigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria alhora que es dona a conèixer el nostre patrimoni natural, històric i cultural.

La inscripció donarà dret a rebre dorsal, borsa del corredor i fi de festa amb lliurament de premis i paella gegant que se celebrarà enguany a Marines.

Campionat Autonòmic Universitari de Trail

A més, enguany la carrera albergarà el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. En l’etapa regna que es disputarà el diumenge entre Olocau i Gàtova, a més de prendre l’eixida els i les corredores de la Carrera Arbres i Castells també participaran les persones inscrites en el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. S’espera la participació d’uns 90 corredors pertanyents a les 7 universitats de la Comunitat Valenciana.

Es tracta de l’etapa 7 d’Arbres i Castells, la segona que es disputarà el diumenge. Està prevista l’eixida a les 9 hores i té un temps màxim de 2 hores i 20 minutos.

Els corredores eixiran des de la Casa de la Senyoria d’Olocau i 14 quilòmetres després seran rebuts en la Plaça del País Valencià de Gàtova. Travessaran el parc natural de la Serra Calderona i podran gaudir de naturalesa en estat purrecorrent la la Figuera del Castell, el Venturer, El Castell del Reial, el Molino de la Ceja i el Molino de Iranzo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà