La Carrera Arbres i Castells albergarà l’autonòmic universitari de trail

campeonato autonomico trail

Es disputarà en l’etapa regna entre Olocau i Gàtova

La Mancomunitat Camp de Túria continua immersa en els preparatius de la XIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells de 2023. En aquesta edició, a més dels equips que disputaran les 9 etapes previstes també s’albergarà el Campionat Autonòmic Universitari de Trail.

L’etapa regna que es disputarà el diumenge entre Olocau i Gàtova, a més de prendre l’eixida els corredores de la Carrera Arbres i Castells també participaran les persones inscrites en el Campionat Autonòmic Universitari de Trail. S’espera la participació d’uns 90 corredors pertanyents a les set universitats de la Comunitat Valenciana.

Aquest matí, ha tingut lloc una reunió a Olocau per a avançar en els preparatius. En la cita han participat l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, l’alcalde de Gàtova, Manuel Martínez; el regidor d’Olocau, Voro Navarret; el director d’esports del CEU i organitzador de la prova universitària, Javier Sánchez; així com el tècnic d’esports de la Mancomunitat Camp de Túria, Andreu Sanz, i Juan Carlos Benlloch com a col·laborador de la prova.

Es tracta de l’etapa 7 d’Arbres i Castells, la segona que es disputarà el diumenge. Està prevista l’eixida a les 9 hores i té un temps màxim de 2 hores i 20 minutos. Els corredores eixiran des de la Casa de la Senyoria d’Olocau i 14 kilómetres després seran rebuts en la Plaça del País Valencià de Gàtova.

L’etapa regna és pura de muntanya, un recorregut modificat respecte a altres edicions per a fer-la més muntanyenca. És la mateixa distància on s’alternen trams de senda i pista. Travessaran el parc natural de la Serra Calderona i podran gaudir de naturalesa en estat pur recorrent la Figuera del Castell, el Venturer, El Castell del Real, Molino de la Cella i el Molino d’Iranzo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà