Una dona mata al seu bebé i intenta suïcidar-se a Vilamarxant

policia local vilamarxant camp de túria

La Guàrdia Civil investiga si la mare hauria degollat al xiquet d’un any

La Guàrdia Civil investiga l’assassinat presumptament per la seua mare d’un bebé el cadàver del qual ha sigut trobat en el traster del terrat d’un edifici del carrer la Pobla de Vallbona de Vilamarxant després de l’avís que una dona s’havia precipitat al buit des d’aqueix lloc.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, la dona de 36 anys ha sigut trobada ferida després de, pel que sembla, precipitar-se des del terrat de l’edifici, on en ser inspeccionada s’ha vist una reguera de sang que ha conduït al descobriment del cos sense vida del bebé d’11 mesos.

La Guàrdia Civil investiga si la mare presumptament hauria degollat amb un ganivet de cuina al xicotet en la banyera i posteriorment s’ha llançat des d’un tercer pis.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha indicat aque l’equip sanitari d’una ambulància SAMU ha assistit a la dona, de 36 anys d’edat, per politraumatisme i després d’estabilitzar-la ha sigut evacuada al hospital La Fe de València on es troba fora de perill.

El succés s’ha produït entorn de les 10 del matí quan ni el pare del bebé, un militar de 34 anys destinat en l’aquarterament de Marines, ni l’altre fill de la parella es trobaven a casa.

El jutjat de guàrdia de Llíria s’ha fet càrrec de la investigació del succés.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà