28M: El PSPV de Riba-roja presenta la llista amb presència a les urbanitzacions

La proposta de Raga rep el suport de l’executiva

L’alcalde i candidat socialista a les eleccions municipals de Riba-roja, Robert Raga, ha presentat la seua proposta de llista per als comicis de maig a la seua executiva local, qui ha repaldat per unanimitat la candidatura amb caràcter territorial i renovat.

La llista que ratificada en assemblea local recull deu dones i deu homes procedents de les àrees residencials de la zona nord, central i sud, a més del nucli urbà, i amb la integració de membres de joventuts i independents “que aportaran els seus coneixements i ganes de millorar el poble” en paraules de Raga qui ha insistit en el “únic objectiu de treballar pels nostres veïns”.

En l’àrea nord estan incloses Gallipont, Santa Mónica, Molinet, Parc Montealcedo, Montealcedo, Entrenaranjos, Santa Rosa, Clot de Navarrete i Pla de la Vallesa. En la zona central se situen Masia de Traver, València la Vella, la Carrasquereta, la Llobatera i Pous de Martí i la zona sud comprén Residencial la Reva i Masia l’Oliveral.

“Incorporem candidats amb presència en les 12 urbanitzacions perquè aquest projecte és per a millorar Riba-roja, el seu nucli urbà i els seus disseminats” ha explicat Raga en una clara defensa del territorialisme i d’un municipi “cohesionat”.

“Estem per a millorar la vida de les persones, millorar els nostres carrers, aconseguir més ocupació i una millor economia en Riba-roja” ha assenyalat l’alcalde alhora que ha recordat que malgrat haver aconseguit baixar l’atur juvenil en un 57%, “hem de continuar treballant per a consolidar les relacions amb les empreses del polígon i augmentar encara més l’ocupabilitat dels nostres veïns que busquen treball”.

L’alcalde ha posat en valor la serietat del seu projecte i el seu caràcter “positiu”, per a “només centrar-se en el treball que millore les nostres infraestructures i els serveis municipals com el futur centre de salut i el transport municipal gratuït i deixar de costat qualsevol indici de de confrontació amb altres formacions” en al·lusió a la campanya municipal.

“Tenim tants projectes que transformen Riba-roja que només podem oferir propostes i obviar tot el que no siga millorar el futur dels nostres veïns” ha insistit Raga alhora que ha oferit dades sobre els comptes públics de l’Ajuntament que han crescut un 370% més que amb l’anterior equip de govern, o les inversions en infraestructures, serveis públics i ajudes socials que mostren un clar canvi de cicle amb anteriors gestions.

En les pròximes setmanes i previ a l’inici de la campanya es presentarà la llista oficial a la ciutadania dels candidats a regidores i regidors pel PSPV-PSOE de Riba-roja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà