Edeta encapçala la classificació dels ‘Arbres i Castells’

arboles y castillos

La primera jornada a ha passat per nou municipis de Camp de Túria

La comarca Camp de Túria acull aquest cap de setmana la XIII edició de la Carrera Arbres i Castells organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria. Una prova per equips que recorre 15 municipis de la comarca en 9 etapes disputades entre el dissabte i el diumenge.

Els equips d’Edeta encapçalen les classificacions absolutes masculina i femenina.

Els 31 equips que participen enguany ja han pogut gaudir de cinc de les nou etapes.

La carrera ha arrancat a Serra direcció Nàquera, una etapa de 14,1 quilòmetres que s’ha desenvolupat sense incidents i que ha passat per paratges com el Castell de Serra o el Pi de Salt de Nàquera.

arboles y castillos

La segona etapa ha sigut Cartoixa de PortaCoeli-Bétera, una etapa nova enguany i la més llarga de l’edició amb 18’70 quilòmetres. Els corredors han arrancat des de l’alt de l’espectacular cartoixa i han descenditfins a arribar al Castell de Bétera.

Sant Antoni de Benaixeve ha sigut el punt d’eixida de la tercera etapa fins a l’Eliana. Un recorregut de 11’4 quilòmetresplens de naturalesa i patrimonihistòric, ja que un bon tram ha transcorregutpelparatge natural de la Vallesa.

arboles y castillos

Després d’aquesta, la quarta etapa ha sigut Riba-roja de Túria-Vilamarxant que s’ha iniciat al castell. Els corredors han recorregut el parc natural del Túria durant 9,4 quilòmetres fins a arribar a l’ajuntament de Vilamarxant.

La jornada ha finalitzat amb l’etapa circular de Loriguilla. 11’8 quilòmetres que han acomiadat a la Carrera Arbres i Castells fins demà diumenge. Les oliveres centenàries del Camí de Xest han rebut el pas dels i les 31 corredors.

arboles y castillos

La primera etapa del diumeng eserà la circular de Casinos, que comença a les vuit del matí. Li seguiran les etapes d’Olocau–Gàtova, en la qual també se celebra el Campionat Universitari Autonòmic de Trail, La Pobla de Vallbona–Benissanó i Llíria- Marines.

La fi de festa continuarà a Marines amb una paella gegant i un lliurament de premis multitudinària amb tres lliuraments de premis des de les 13 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà