Una conductora embriaga fuig després de xocar amb altres cotxes en la CV-35

guardia civil tráfico

Ha sigut localitzada per la Guàrdia Civil a Llíria

Prop de les nou de la nit del dimarts dia 14, la Central Operativa del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València, va rebre avís a través del 112 d’un sinistre vial en la CV-35 amb fugida del vehicle causant.

Els agents es van posar en contacte amb un dels conductors que havia patit la col·lisió, indicant que només es tractava de danys materials i que el vehicle continuava per l’autovia amb una conducció irregular en ziga-zaga.

Després d’establir un dispositiu per a localitzar el vehicle, una patrulla de motoristes del Destacament València-B el va trobar a l’altura de Llíria, ordenant la seua parada, no sense abans produir-se risc d’envestida als agents i d’eixida de via de la pròpia conductora.

Una vegada identificada, se li va realitzar la corresponent prova d’alcoholèmia, llançant una taxa que superava en més de dues vegades la permesa.

Un equip d’atestats del subsector de Trànsit va procedir a investigar a la dona, de 47 anys d’edat, com a presumpta autora d’un delicte de conducció temerària i un altre de conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que poden comportar penes de fins a 2 anys de presó i privació del dret a conduir fins a 6 anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà