El jutjat de Llíria s’uneix a la vaga dels cossos auxiliars de justícia

vaga justicia Llíria

Les aturades es produiran de manera indefinida des de les 10.00 i fins a les 13.00 hores

El jutjat de Llíria s’ha unit a la vaga dels cossos d’auxili, tramitació i Gestió processal, popularment coneguts com, cossos auxiliars de justícia. Una parada que va començar ahir a nivell nacional amb caràcter indefinit, durant mitja hora de 10.00 a 13.00 hores, excepte el dia de demà que es realitzarà durant tot el dia.


En la jornada de hui, la vaga ha sigut secundada per pràcticament la majoria dels auxiliars del jutjat de la capital del Camp de Túria, que compta amb huit jutjats.


Les reivindicacions van encaminades cap a la llei d’eficiència organitzativa que s’està tramitant sense consulta dels sindicats ni els treballadors, i en la qual es preveu una mobilitat que pot implicar que cada dia un funcionari puga treballar en un jutjat diferent.


Així mateix, la Comunitat Valenciana és l’únic territori de tota Espanya en el qual no hi ha implantada una carrera professional al 100%, i en el qual es va retribuir als treballadors un percentatge mínim en detriment a la resta del país. D’altra banda, els treballadors reclamen un augment de sou, que si va haver-hi en per part del Ministeri de Justícia, i que no s’ha produït en l’administració.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà