El departament de salut de Manises serà de nou públic des de maig de 2024

Sanitat no prorrogarà el contracte amb Sanitas

La Conselleria de Sanitat ha comunicat al departament de salut de Manises, en règim de concessió, que no prorrogarà el contracte de gestió del Departament de Salut, que finalitza el 7 de maig de 2024.

La Conselleria ha traslladat així mateix a l’empresa Sanitas, concessionària de l’Hospital de Manises, un cronograma per al lliurament de tota la documentació necessària per a poder dur a terme la reversió del departament de salut al sistema sanitari públic, segons informa hui Sanitat.

En aquest sentit, ha informat la concessionària de les normes i requisits per a poder dur a terme la recepció de tots els elements materials, immaterials i de personal afectat pel contracte en les condicions que marca el contracte de gestió de serveis públics per concessió.

Tot aquest procés es desenvoluparà amb la màxima seguretat jurídica i garantint la qualitat assistencial dels pacients, afigen les fonts.

El departament de salut de Manises dona servei a un total de 14 municipis entre els quals es troben Loriguilla, Riba-roja, Manises, Bunyol, Alboraig, Macastre, Yàtova, Xest, Xiva, Quart de Poblet, Godelleta, Torís, Aldaia i Mislata.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà